PÉROVÁ BUCHTA - výborný nedělní zákuseček
Potřebné ingredience
4celá vejce, 200g moučkového cukru, 1dcl oleje, 1prdopeč, 200g hladké mouky, 2vanilkové pudinky a mléko na jejich přípravu (t.j.1L), 2zakysané smetany, 2skořicové cukry (já si míchám sama od oka)
Postup přípravy
VEJCE S CUKREM PŘED TŘENÍM
MOUKU PROMÍCHÁME S PRÁŠKEM DO PEČIVA A POTÉ PŘIDÁME K VEJCŮM S CUKREM
TAKHLE NĚJAK VYPADÁ TĚSTO, NA PRVNÍ POHLED TO VYPADÁ, ŽE JE HO MÁLO A JE TUŽŠÍ, TAKŽE MUSÍTE ROZETŘÍT NA PLECH STĚRKOU!!!
TĚSTO JIŽ ROZETŘENÉ NA PLECHU
VAŘÍME PUDINK
PUDINK CIK CAK LIJU NA TĚSTO PŘED PEČENÍM
V TROUBĚ, POMALU TO HRBATÍ
UPEČENÁ HRBOLATÁ BUCHTA
NA BUCHTĚ JIŽ ROZETŘENÉ ZAKYSANÉ SMETANY
A POSYPANÉ SKOŘICOVÝM CUKREM
ŘEZ NA BUCHTĚ, PŘEJI DOBROU CHUŤ!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé