(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Pařížské placičky
Potřebné ingredience
120 g moučkového cukru, 100 g loupaných plátků mandlí, 80 g na nudličky pokrájené pomerančové kůry, 20 g hladké mouky, 1/8 l mléka, čokoláda na vaření na ozdobu
Postup přípravy
Suroviny vaříme ve vodní lázni do zhoustnutí, pokud je příliš řídké, přidáme trochu mouky. Po zhoustnutí tvoříme na plechu vyloženém pečícím papírem placičky a pečeme na 200 stupňů. Hotové vystydlé poléváme čokoládou. Mě osobně chutnají víc než marokánky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
irenB
(upraveno)
14. 12. 2011, 9:41
Dobrý den, ta pomerančová kůra má být syrová nebo dáváte kandovanou? Děkuji
espoirvie
(upraveno)
14. 12. 2011, 9:58
@irenB
Dobrý den, dávám syrovou, nakrájenou na slabé proužky.
irenB
(upraveno)
15. 12. 2011, 22:15
@espoirvie
Dobrý večer Jano, dneska jsem je upekla, ještě je musím polít čokoládou, ale již teď jsou moc dobré. Krásné a veselé vánoce.
espoirvie
(upraveno)
15. 12. 2011, 23:10
@irenB
Děkuji, jsem ráda, že Vám chutnají. Přeji krásné vánoce!