Zobrazit přihlášovací formulář

Vážení návštěvníci,
reagovat na příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé. Vyplňte krátký registrační formulář a staňte se naším členem.
Jste-li již u nás zaregistrovaní, přihlašte se prosím.

Těšíme se na vás.

Vepřové maso

Přidat recept

Pečená vepřová žebírka

0.0
Pečená vepřová žebírka

Potřebné ingredience

marináda: 1pl lžíce rajčatového protlaku, 2pl lžíce krémžské hořčice, 1pl lžíce vorchestru, lžička koření hungaria(bez glutamátu)

Postup přípravy

Žebírka rozkrájíme po žebrech, osolíme a naložíme na den do marinády. Druhý den přikryté na asi 220st pečemě hodinu a půl až dvě hodiny. Během pečení občas trochu podlijeme vodou , aby štáva nezhořkla.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie