(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Bezlepková srdíčka
Potřebné ingredience
500g mouky jizerka 250g cukru moučka 200g tuku 1/2 sáčku kypřícího prášku 2 vejce
Postup přípravy
Mouku smícháme s moučkovým cukrem a práškem do pečiva. Přidáme na kousky nakrájený tuk (použila jsem heru) a vejce. Vypracujeme hladké těsto které uložíme na 1/2 hod do lednice. Těsto rozválíme a vykrajujeme tvary srdíček. Srdíčka slepujeme jahodovým džemem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Alanna
(upraveno)
16. 12. 2011, 12:04
Mohla bych se zeptat, jaký tuk používáte? Máte je moc krásné! Mně se vždycky děsne drobí.
KATA R
(upraveno)
17. 12. 2011, 9:11
@Alanna
Dobrý den , používám na pečení vždy heru. Cukroví jde vždy krásně vykrajovat, zvládá to i má dcerka a jde jí to opravdu hezky. Určitě se Vám to podaří