(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Čokoládové hrudky s praženými mandlemi
Potřebné ingredience
čokoláda Milka Triolade 300g - je to čokoláda tří barev (mléčná+bílá+hořká), čokoláda Milka mléčná (půlka tabulky 50g), čokoláda na vaření (půlka tabulky 50g), 100g mandlových loupaných plátků, malé papírové košíčky
Postup přípravy
Čokolády nalámeme na menší kousky a dáme do vodní lázně rozpustit. Mandlové lupínky nasucho opražíme na pánvi a necháme vychladnout. Do rozpuštěných čokolád přidáme mandle a zamícháme. Směs necháme trochu zchladnout a poté dvěma čajovými lžičkami troříme hrudky a dáváme rovnou do papírových košíčků. Dáme ztuhnout na chladné místo, nejlépe ven. Hrudky jsou opravdu výborné a tento recept zvládne i začínající cukrářka :). Tato dávka je cca na 50ks. Obrázkový postup doplním.
Pozn. lze použít i jiný druh a příchuť čokolády, záleží, kdo má co rád (hořká, mléčná, bílá....)
Pozn. lze použít i jiný druh a příchuť čokolády, záleží, kdo má co rád (hořká, mléčná, bílá....)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé