Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

KYSELICA - SLOVÁCKO

0.0
KYSELICA - SLOVÁCKO

Potřebné ingredience

Kysané zelí Dvě hrstky sušených hub 2 žloutky Lžíce hladké mouky Sladká smetana Pepř Sůl

Postup přípravy

Do hrnce se dá domácí bečkové zelí :-)))))) Kdo nemá,nahradí tím ze supermarketu :-))))
Do druhého hrnce dáme vařit sušené hříbky.
Až budou obě suroviny měkké a uvařené, dají se do hromady.
Polévka se zahustí smetanou a žloutkem. Pro hustší konzistenci se do smetany dá trocha hladké mouky.
Celá polévka se pak dochutí solí a pepřem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

liba7x 29. 12. 2011, 11:11
U nás je to vánoční polévečka, letos jsme uvařili 6l a včera ji děti dojedli (pl) A jak píše paní pode mnou, fazula u nás taky musí být, ale zase bez brambor ,-) Stačí popojet pár kilometrů......... :-) Ale stejně je to výborná polévečka (Y)
zulina 10. 12. 2011, 18:06
U nás od Brodečka tam eště mosí byt fazola, bobkový list a zemáčky, ináč by to náš tata nepřežííííl, kdyby to tam neviďél všecko plavat!! :-))

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie