(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
bezlepkové linecké

Potřebné ingredience
250g Hery 150g mouč.cukru půlka vanilkového cukru 420g Jizerky
Postup přípravy
změklou Heru utřeme s cukrem,přidáme vanilkový cukr,mouku a vypracujeme hladké těsto(bochánek)
ten vložíme přikrytý potravinovou folií alespoň na dvě hodiny do ledničky
troubu předehřejeme na 160
na pomoučeném válu těsto(vždy část)vyválíme a vykrajujeme tvary,které po upečení slepíme marmeládou a pocukrujeme
ten vložíme přikrytý potravinovou folií alespoň na dvě hodiny do ledničky
troubu předehřejeme na 160
na pomoučeném válu těsto(vždy část)vyválíme a vykrajujeme tvary,které po upečení slepíme marmeládou a pocukrujeme
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
HRANIČANKA
(upraveno)
7. 12. 2011, 20:30
TEDA TO JE KRÁSA....JÁ PEČU LINECKÉ BEZLEPKOVÉ TŘI ROKY A VŽDYCKY JE MÁM MOC KŘEHKÉÉÉÉÉÉ.(KOLIKRÁT ANI NEJDOU NAMAZAT).......LETOS JSEM SE CHTĚLA NA TO VYPRDNOUT......TAK ZÍTRA JDU NA TEN VÁŠ RECEPT......DRŽTE MI PALCE
nahlásit

xynika
(upraveno)
27. 12. 2011, 13:30
@HRANIČANKA
Dobrý den,teprve teď jsem si všimla,že tu mám komentář...to je ostuda....Tak jak se Vám cukroví povedlo?Já musela dělat ještě jednu várku,protože Lucka vše snědla
)Dělám ho i mimo vánoce,jen vykrajuju většími vyjkrajovátky(má to pak do školky na sváču
)Veronika.


nahlásit

xynika
(upraveno)
12. 12. 2013, 2:15
@xynika

nahlásit
HRANIČANKA
(upraveno)
27. 12. 2011, 23:20
@xynika
DOBRÝ DEN,POVEDLO
DÍKY MOC.KETRIN JE MOC SPOKOJENA....TO JE DOBRÝ NÁPAD...TAKÉ TO KETRINCE BUDU DĚLAT DO ŠKOLY NA SVÁČU
PETRA



nahlásit