(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
filé v obláčku:-))
Potřebné ingredience
1 kostku filé 2PL Jizerky 2menší vajíčka troška soli
Postup přípravy
filé po rozmrznutí rozdělíme na čtyři dílky
vajíčko rozšleháme,přidáme sůl a přidáváme Jizerku dokud nemáme husté těstíčko
v něm obalíme filé a dáme do rozpáleného oleje a navrch ještě kápnu trošku těstíčka,udělat dozlatova z obou stran
jako přílohu dávám brambory
vajíčko rozšleháme,přidáme sůl a přidáváme Jizerku dokud nemáme husté těstíčko
v něm obalíme filé a dáme do rozpáleného oleje a navrch ještě kápnu trošku těstíčka,udělat dozlatova z obou stran
jako přílohu dávám brambory
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
19. 10. 2015, 12:00
kacenicka
(upraveno)
28. 1. 2012, 17:13
Těstíčko za lepkového vaření jsem nikdy nedělala..Toto jsem vyzkoušela a úúúplná ňamka.Umím si představit i na kuřecí kouskyalá z čínské restaurace.Super,díky
xynika
(upraveno)
28. 1. 2012, 20:11
@kacenicka
Díky A příště zkuste místo Jizerky dát kukuřičnou strouhanku nemusí se to tak dlouho patlat Já tak někdy dělám i řízečky z krůtího masa