(recept
si oblíbilo 23 návštěvníků)
GULÁŠOVÁ POLÉVKA S MLETÝM MASEM
Potřebné ingredience
mleté maso, cibule, olej, brambory, sůl, pepř, sladká paprika, kmín, majoránka, masox, hladká mouka, česnek, magi dle chuti.
Postup přípravy
Na oleji zpěníme cibulku a přidáme trochu mletého masa - stačí 30dkg. Když se maso trochu opeče, přidáme na drobné kousky pokrájené brambory, sůl, pepř, kmín, červenou papriku, masox a zasypeme hladkou moukou. Chvíli opékáme, aby polévka nebyla moc moukovatá a po chvíli zalijeme vodou. Když jsou brambory měkké, dochutíme česnekem, majoránkou, popř. magi. Pokud se nám zdá polévka moc řídká, zahustíme ji jíškou z hladké mouky. Podáváme nejlépe s domácími vdolky nebo chlebem. ( Pravé domácí vdolky najdete v kategorii "CHUŤOVKY"
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
siena
(upraveno)
6. 1. 2014, 21:07
100ml
(upraveno)
23. 2. 2011, 12:06
Vcera jsem delala vasi gulasovku a je to bomba, hned jsemji doporucila v praci,dekuji za inspiraci Jana
I+K
(upraveno)
5. 8. 2006, 15:37
takovouhle gulášovku dělám taky a nemá chybu ..vařím jí pořádný kotel a přidávám ještě bylinky..krásně to ovoní