Plněný zelný list
Potřebné ingredience
Zelí, šunka, sýr JAGNA
Postup přípravy
Podobný recept jako BUBALKA, jen s tím, že zelné listy jsou uvařené, ne spařené, aby byly opravdu měkké, klidně se dají uvařit v zeleninové polévce, ale mus zůstat celé, na zelný list opepřený a lehce osolený vložím plátek šunky, plátek Jagny, zase plátek šunky a zase plátek Jagny přeložím a obalím a usmažím jako řízek ...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
taba
(upraveno)
6. 12. 2011, 18:53
..co je Jagna???
sesemka
(upraveno)
9. 12. 2011, 15:34
@taba
Tvrdý sýr z obch. řetězce Hruška .. myslím, že je 45%, dírovaný ...jako ementál ..výborné chuti
dorty
(upraveno)
6. 12. 2011, 5:19
Maruško já todělám z mletým masem
sesemka
(upraveno)
6. 12. 2011, 18:42
@dorty
Děkuji za tip, zkusím