JÁTRA NA CIBULCE
Potřebné ingredience
vepřová nebo kuřecí játra, olej nebo sádlo, 2 cibule, pepř, kmín, hladká mouka, masox, sůl, plnotučná hořčice, magi dle chuti.
Postup přípravy
Vepřová játra nakrájíme na malé kousky.
Na oleji si orestujeme cibulku....
Nakrájená játra přidáme k cibulce, přidáme pepř a kmín a chvíli opékáme, dokud se maso nezatáhne.
Když jsou jatýrka opečená, přidáme hladkou mouku a ještě chvíli opékáme. Nelekejte se, když se to bude připékat, voda to později napraví...
Když se trošku opeče i mouka, zalijeme masíčko vodou, promícháme a necháme vařit, dokud nebudou játra měkká. Nakonec dochutíme solí, masoxem a plnotučnou hořčicí.
Podáváme s vařenou rýží. DOBROU CHUŤ !!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé