kuřecí rizoto s kuřecím masem
Potřebné ingredience
350 g rýže na rizoto,
20 g másla,
3 lžíce olivového oleje
400 g kuřecích prsíček,
200 g shampignon,
1 lilek,
1 červená paprika,
100 g hrášku skořápky,
1 stroužek česneku,
½ šálku suchého bílého vína
několik lístků bazalky,
sůl a pepř.
Postup přípravy
Dejte vařit dostatek vody na vaření rýže, zatím, snížení kuřecí prsa na kousky poměrně malé a stejné velikosti.
Čisté a plátek houby. Peel lilku a papriky dobře a nakrájíme na malé kousky, orestujeme česnek (které vylučují), olej ve velké pánvi.
Přidejte připravené zeleniny a hub, hrášku a 10 minut po opuštění opečené kousky kuřete.
Pak přidejte víno, necháme odpařit, sůl a pepř a dusíme 10-15 minut.
Zatímco zeleninu cuocino, házení rýže a přiveďte k vaření, a přenášet je do hrnce s kuřecím masem a zeleninou, vše provoněné bazalkou, dobře promícháme a podáváme.
Čisté a plátek houby. Peel lilku a papriky dobře a nakrájíme na malé kousky, orestujeme česnek (které vylučují), olej ve velké pánvi.
Přidejte připravené zeleniny a hub, hrášku a 10 minut po opuštění opečené kousky kuřete.
Pak přidejte víno, necháme odpařit, sůl a pepř a dusíme 10-15 minut.
Zatímco zeleninu cuocino, házení rýže a přiveďte k vaření, a přenášet je do hrnce s kuřecím masem a zeleninou, vše provoněné bazalkou, dobře promícháme a podáváme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé