(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
španělský ptáček
Potřebné ingredience
hovězí zadní plátky 4 ks,3 cibule,1 vajíčko n atvrdo,2 okurky zavařené,4 plátek ang.slaniny,1 párek nebo klobása,2 masox,hl.mouka 1/2 hrnku,olej,sůl,pepř,majoránka,voda,hořčice plnotučná.
Postup přípravy
maso naklepeme osolíme,opeříme a na každý plátek dáme ang.slaninu kterou potřeme hořčicí,kousek vajíčka,okurky,párku,cibulku trochu,obalíme v hladké mouce.v tlakovém hrnci na oleji zpěníme cibulku a orestujem ptáčky a přidáme zbytek mouky ,2 masoxy,vodu,majoránku a dusíme asi hodinu a je hotovo,krásně měkké a chutné.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé