(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Sekaná plněná vejcem natvrdo pečená v srnčím hřbetě
Potřebné ingredience
1 balení sekané, mléko, sůl, pepř, cibule, česnek, hořčice, mletá paprika, majoránka, mouka, strouhanka, vejce natvrdo
Postup přípravy
Srnčí hřbet vyložíme alobalem, dovnitř dáme půlku sekané, pak vejce uvařená natvrdo a přikryjeme druhou půlkou sekané. Ještě potřeme hořčicí a dáme péct do trouby na 180°C. Pečeme asi 45 minut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
srneckova
(upraveno)
10. 1. 2012, 13:26
vypadá dobře můžu se zeptat,tím alobalem se to jen vyloží nebo celé zabalí moc děkuji
mitulkaf
(upraveno)
22. 1. 2012, 14:19
@srneckova
Já jsem to jen vyložila. Jjestli kousek přečnívá, tak nevadí, může se to i přehodit přes sekanou.
R.E.N.Y
(upraveno)
6. 1. 2012, 12:43
Výborné, úžasná záležitost nepraskla Přidala jsem do ní ovesné vločky, kvůli malé a baštili jsme všichni Děkuji za receptíky
mitulkaf
(upraveno)
6. 1. 2012, 19:16
@R.E.N.Y
Tak to jsem ráda, že chutnala.
efu
(upraveno)
28. 11. 2011, 13:07
to jsme měli tet v sobotu u tchýně,ještě tam přidává trochu soji,ale dobrý obídek