Zobrazit přihlášovací formulář

Bezlepková dieta

Přidat recept
(recept si oblíbilo 24 návštěvníků)

LENČINA BEZLEPKOVÁ PIZZA

0.0
LENČINA BEZLEPKOVÁ PIZZA

Potřebné ingredience

250ml vlažné vody, 60ml olovového oleje, 370g mouky Jizerka, 1 lžička cukru, 1 a 1/4 lžičky soli a 2,5 zarovnané lžičky sušených kvasnic. Kečup, cibule, česnek, koření na pizzu, cukr, sůl, pepř, salám - uzenina, tvrdý sýr, kukuřice ... dle chuti

Postup přípravy

Těsto si dělám v pekárně. Naliju vodu, olej. Poté dám mouku, do jednoho rohu sůl a do druhého cukr a kvasnice. Zapnu program těsto a nechám udělat. Mezitím si na pánvičce osmahnu na kostičky nakrájenou cibulku, potom přidám kečup. Dochutím solí, cukrem( nemáme rádi kyselé) a pepřem. Trochu povaříme. Nakonec přidáme koření a česnek. Po pípnutí si rozválím těsto ( z tohoto množství jsou dva plechy). Rozetřu půlkou kečupu, posypeme nastrouhaným sýrem, Klademe kousky salamů a dáme kukuřici. Druhý plech udělám stejným způsobem, můžete dát jiný salám a třeba nivu. Peču při 200,C. DOBROU CHUŤ !!!!

***BUDU RÁDA KDYŽ NAPÍŠETE JAK VÁM CHUTNALO***

pizza ještě na plechu

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Bacilek4 4. 9. 2017, 17:24
Pizza je výborná. I druhý den studená z ledničky byla moc dobrá. |:o) Co mě ale předvapilo nejvíc, s těstem se skvěle pracovalo. To se u bezlepkovýho moc nevidí. Díky za skvělý receptík. jen jsem olivový olej vyměnila za slunečnicový (kdyby někdo taky nechtěl oliváč) (Y)
mimacka 21. 1. 2017, 14:30
(Y) (Y) (Y) výborná dělala jsem už několikrát bud z jizerky,nebo z schar mix B ,těsto mi vypracuje ETA po hodině vyndám,krásně se s nim pracuje,nelepí,vyjdou mi z toho vždy dva plechy,dokonce chutná i klukům lepkáčum :-)))DOPORUČUJI (Y)
mumlina 20. 10. 2015, 13:39
vyzkouším
stanka264 7. 11. 2014, 18:15
(Y)
dostálci 28. 10. 2014, 10:50
Pizzu mam zrovna v troube,voni krasne,tak snad bude i tak dobre chutnat....akorát teda my zeny reknete,jak je mozny,ze se vam to testo nelepilo?? Mne hrozne,kde sem mohla udelat chybu? :^)
leliška 6. 11. 2014, 14:28
@dostálci Míšo, to opravdu nevím, zrovna včera jsem dělala a super, Včera jsem dala 200g Jizerky a 170g Scharu a nic se nezmenilo. Nejdřív dám na vál trochu mouky, potom vyklopím těsto. Rozdělím na půl a udělám kuličku, tu potom trochu rozválím a dám na pečící papír a na plech, Potom doválím na plechu, těsto má několik milimetrů a vůbec se nelepí. Nedala jste třeba hodně vody?
pavlapon 10. 1. 2014, 7:57
Výýýýborná, moc děkuju za recept ^o)
kickinka 8. 8. 2013, 12:32
Je vynikající, s těstem se dobře pracuje... tato várka je na jeden velký plech. U nás jsem bezlepková jen já, nicméně, manžel říkal, že je mnohem lepší, jak v pizerkách :)
leliška 21. 8. 2013, 23:07
@kickinka Děkuji za pochvalu, moc mě potěšila (K) (K) (K)
žabkagabka 19. 6. 2013, 9:23
Vypadá skvěle.. (Y) :-p určitě vyzkouším :-)
Hanulka2 15. 6. 2013, 15:06
Dnes se na ni chystám (Y) (Y) (Y)
vařečka 19. 1. 2013, 14:27
Tak jsem taky vyzkoušela a pizza je naprosto famózní ,-) (Y) Prostě bombová. Postižená jsem jen já, ale baštila ji celá rodinka a šmakovala jim. (L) Určitě zkusím další recetp od vás (L) (L) díky díky
leliška 25. 1. 2013, 7:47
@vařečka Danuško, děkuji [A] [A] [A]
Mišáček 5. 12. 2012, 17:22
Pizza je naprosto skvělá (Y) (Y) (Y) Jen já míchám mouku Schär Mix B a Jizerku ,-) Jinou už neděláme a syn si konečně může dát pizzu k nerozeznání od té z restaurace :-) :-) :-) Tato chutná nám všem, jen se po ní zapráší ,-) ,-) ,-)
leliška 10. 1. 2013, 11:01
@Mišáček Míšo, omlouvám se opožděnou odpověď 8-|, moc děkuji za pochvalu a jsem ráda, že vám tak moc chutná jako nám (Y) (Y)
MatildaH 31. 8. 2012, 20:33
Moc nám chutnala (Y)
leliška 1. 9. 2012, 21:51
@MatildaH děkuji (F) (F)
misasto 15. 8. 2012, 21:00
Leni, necháváte projet celý program těsto nebo jen vymíchat? Pizza vypadá moc dobře, zkusila bych ze Schar B..
leliška 16. 8. 2012, 23:07
@misasto Míšo, mám pekárnu Panasonic. Dávám na program těsto a nechám ho celý dojet. Program trvá 45 minut. Lenka
misasto 20. 8. 2012, 16:42
@leliška Tak jsem dneska dělala pizzu podle Vašeho receptu, jen jsem použila Shär Mix B a je super! Trochu jsem se lekla, že je tam moc oleje, ale ničemu to nevadilo. Mám Etu a program těsto trvá hodinu a půl, tak jsem vypla po hodině. Těsto se nelepilo, a chuťově bylo moc dobré. Založím a jinou pizzu už dělat nebudu!!
leliška 21. 8. 2012, 15:13
@misasto Míšo, děkuji moc za pochvalu (F), jsem ráda že tak chutnala (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie