(recept
si oblíbilo 24 návštěvníků)
LENČINA BEZLEPKOVÁ PIZZA
Potřebné ingredience
250ml vlažné vody, 60ml olovového oleje, 370g mouky Jizerka, 1 lžička cukru, 1 a 1/4 lžičky soli a 2,5 zarovnané lžičky sušených kvasnic. Kečup, cibule, česnek, koření na pizzu, cukr, sůl, pepř, salám - uzenina, tvrdý sýr, kukuřice ... dle chuti
Postup přípravy
Těsto si dělám v pekárně. Naliju vodu, olej. Poté dám mouku, do jednoho rohu sůl a do druhého cukr a kvasnice. Zapnu program těsto a nechám udělat. Mezitím si na pánvičce osmahnu na kostičky nakrájenou cibulku, potom přidám kečup. Dochutím solí, cukrem( nemáme rádi kyselé) a pepřem. Trochu povaříme. Nakonec přidáme koření a česnek. Po pípnutí si rozválím těsto ( z tohoto množství jsou dva plechy). Rozetřu půlkou kečupu, posypeme nastrouhaným sýrem, Klademe kousky salamů a dáme kukuřici. Druhý plech udělám stejným způsobem, můžete dát jiný salám a třeba nivu. Peču při 200,C. DOBROU CHUŤ !!!!
***BUDU RÁDA KDYŽ NAPÍŠETE JAK VÁM CHUTNALO***
***BUDU RÁDA KDYŽ NAPÍŠETE JAK VÁM CHUTNALO***
pizza ještě na plechu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Bacilek4
(upraveno)
4. 9. 2017, 17:24
Pizza je výborná. I druhý den studená z ledničky byla moc dobrá. Co mě ale předvapilo nejvíc, s těstem se skvěle pracovalo. To se u bezlepkovýho moc nevidí. Díky za skvělý receptík. jen jsem olivový olej vyměnila za slunečnicový (kdyby někdo taky nechtěl oliváč)
mimacka
(upraveno)
21. 1. 2017, 14:30
výborná dělala jsem už několikrát bud z jizerky,nebo z schar mix B ,těsto mi vypracuje ETA po hodině vyndám,krásně se s nim pracuje,nelepí,vyjdou mi z toho vždy dva plechy,dokonce chutná i klukům lepkáčum ))DOPORUČUJI
mumlina
(upraveno)
20. 10. 2015, 13:39
vyzkouším
stanka264
(upraveno)
7. 11. 2014, 18:15
dostálci
(upraveno)
28. 10. 2014, 10:50
Pizzu mam zrovna v troube,voni krasne,tak snad bude i tak dobre chutnat....akorát teda my zeny reknete,jak je mozny,ze se vam to testo nelepilo?? Mne hrozne,kde sem mohla udelat chybu?
leliška
(upraveno)
6. 11. 2014, 14:28
@dostálci
Míšo, to opravdu nevím, zrovna včera jsem dělala a super, Včera jsem dala 200g Jizerky a 170g Scharu a nic se nezmenilo. Nejdřív dám na vál trochu mouky, potom vyklopím těsto. Rozdělím na půl a udělám kuličku, tu potom trochu rozválím a dám na pečící papír a na plech, Potom doválím na plechu, těsto má několik milimetrů a vůbec se nelepí. Nedala jste třeba hodně vody?
pavlapon
(upraveno)
10. 1. 2014, 7:57
Výýýýborná, moc děkuju za recept
kickinka
(upraveno)
8. 8. 2013, 12:32
Je vynikající, s těstem se dobře pracuje... tato várka je na jeden velký plech. U nás jsem bezlepková jen já, nicméně, manžel říkal, že je mnohem lepší, jak v pizerkách
leliška
(upraveno)
21. 8. 2013, 23:07
@kickinka
Děkuji za pochvalu, moc mě potěšila
žabkagabka
(upraveno)
19. 6. 2013, 9:23
Vypadá skvěle.. určitě vyzkouším
Hanulka2
(upraveno)
15. 6. 2013, 15:06
Dnes se na ni chystám
vařečka
(upraveno)
19. 1. 2013, 14:27
Tak jsem taky vyzkoušela a pizza je naprosto famózní Prostě bombová. Postižená jsem jen já, ale baštila ji celá rodinka a šmakovala jim. Určitě zkusím další recetp od vás díky díky
leliška
(upraveno)
25. 1. 2013, 7:47
@vařečka
Danuško, děkuji
Mišáček
(upraveno)
5. 12. 2012, 17:22
Pizza je naprosto skvělá Jen já míchám mouku Schär Mix B a Jizerku Jinou už neděláme a syn si konečně může dát pizzu k nerozeznání od té z restaurace Tato chutná nám všem, jen se po ní zapráší
leliška
(upraveno)
10. 1. 2013, 11:01
@Mišáček
Míšo, omlouvám se opožděnou odpověď , moc děkuji za pochvalu a jsem ráda, že vám tak moc chutná jako nám
MatildaH
(upraveno)
31. 8. 2012, 20:33
Moc nám chutnala
leliška
(upraveno)
1. 9. 2012, 21:51
@MatildaH
děkuji
misasto
(upraveno)
15. 8. 2012, 21:00
Leni, necháváte projet celý program těsto nebo jen vymíchat? Pizza vypadá moc dobře, zkusila bych ze Schar B..
leliška
(upraveno)
16. 8. 2012, 23:07
@misasto
Míšo, mám pekárnu Panasonic. Dávám na program těsto a nechám ho celý dojet. Program trvá 45 minut. Lenka
misasto
(upraveno)
20. 8. 2012, 16:42
@leliška
Tak jsem dneska dělala pizzu podle Vašeho receptu, jen jsem použila Shär Mix B a je super! Trochu jsem se lekla, že je tam moc oleje, ale ničemu to nevadilo. Mám Etu a program těsto trvá hodinu a půl, tak jsem vypla po hodině. Těsto se nelepilo, a chuťově bylo moc dobré. Založím a jinou pizzu už dělat nebudu!!
leliška
(upraveno)
21. 8. 2012, 15:13
@misasto
Míšo, děkuji moc za pochvalu , jsem ráda že tak chutnala