(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Čokoládové tolary
Potřebné ingredience
TĚSTO:
200g hladké mouky
75g škrobové moučky
50g mletých mandlí
200g másla
100g moučkového cukru
1 vejce
NÁPLŇ:
100g hořké čokolády na vaření
100g marcipánu
100g másla
Na zdobení bílou a tmavou polevu:))
Postup přípravy
Ze surovin spracujeme těstou,které necháme v chladu odpočinout 1 hodinu,poté vyválíme na 5mm a vykrajujeme kolečka,která upečeme ve vyhřáteé troubě na 200stupňů asi 9 minut.
Po schladnutí slepujeme hmotou,kterou jsme si zhotovily a poté zdobíme:))
Dobrou chuť Vám přeje SIMI
Po schladnutí slepujeme hmotou,kterou jsme si zhotovily a poté zdobíme:))
Dobrou chuť Vám přeje SIMI
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé