Bramborová buchta
Postup přípravy
BRAMBOROVÁ BUCHTA
30 dkg hladké mouky(těsto musí být nelepivé aby šlo dobře rozválet takže spíše dle potřeby)
15 dkg moučkového cukru
15 dkg vařených a prolisovaných brambor
10 dkg másla(hera)
1 vanilkový cukr
1 vejce
1 prášek do pečiva
Z vypracovaného těsta vyválíme dvě placky.Na první dáme buď tvarohovou nebo jablečnou náplň.
Tvarohová náplň: 3-4 tvarohy,2 vejce,cukr,vanilkový cukr
Jablková náplň :silná vrstva nastouhaných jablek,cukr,skořice
Pečeme asi 30 minut.
Na závěr posypat moučkovým cukrem a dobrou chuť.
30 dkg hladké mouky(těsto musí být nelepivé aby šlo dobře rozválet takže spíše dle potřeby)
15 dkg moučkového cukru
15 dkg vařených a prolisovaných brambor
10 dkg másla(hera)
1 vanilkový cukr
1 vejce
1 prášek do pečiva
Z vypracovaného těsta vyválíme dvě placky.Na první dáme buď tvarohovou nebo jablečnou náplň.
Tvarohová náplň: 3-4 tvarohy,2 vejce,cukr,vanilkový cukr
Jablková náplň :silná vrstva nastouhaných jablek,cukr,skořice
Pečeme asi 30 minut.
Na závěr posypat moučkovým cukrem a dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé