(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Polévka z červené čočky
Potřebné ingredience
200 g červené čočky, 4 lžíce olivového oleje, 2 cibule, sůl, 1 citron, 1 kostka bio bujonu.
Postup přípravy
na oleji orestujeme cibulku, přidáme opláchnutou čočku a ještě chvíli restujeme. Zalijeme vývarem cca 1 litr a vaříme 20 minut. Nakonec dáme sůl a šťávu z jednoho citronu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Katka Altmanová
(upraveno)
9. 1. 2008, 13:11
taky dělám,ale ještě přidávám nastrouhanou kořenovou zeleninu a brambory a majoránku(mají bio v plusu )
sonka
(upraveno)
9. 1. 2008, 13:59
@Katka Altmanová
hmmm, tak to zní zajímavě, zkusím, díky za tip.