Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Anglická frittata

0.0
Anglická frittata

Potřebné ingredience

8 vajec, 50 g zakysané smetany, sůl, pepř, olej, slanina, žampiony, 2 velké klobásy, vařené brambory

Postup přípravy

Brambory uvaříme. Vejce dáme do mísy, našleháme, přidáme smetanu, sůl, pepř. Na pánvi orestujeme slaninu, houby, klobásy. Promícháme s pokrájenými bramborami, dáme do pekáčku zalijeme vaječnou směsí a pečeme.
Smazat recept

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Helunda 24. 11. 2011, 20:06
A kde je vepřové maso?? Že by v těch klobásách??? *-) *-) *-) ,-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie