Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Červené zelí s uzeným

0.0
Červené zelí s uzeným

Potřebné ingredience

hlávka zelí, 1 veliký brambor, 1 masitá křížovka,1 cubule, sádlo, ochucovadla zelí (sůl, cukr, ocet)

Postup přípravy

Nejprve si dám do tlakáče uvařit křížovku (vývar pak používám na polévku viz další můj recep) Zelí si nakrouhám, zaliju vodou, osolím a začnu vařit. Těsně před změknutím zelí si nastrouhám syrový brambor. Když je zelí měkké, sliju z něj vodu, kterou si schovám a zelí zahustím nastrouhaným syrovým bramborem. Podle hustoty mohu dolít vodou zcezenou. Když už je zelí husté tak akorát, vypnu a dochutím octem, solí a cukrem dle chuti. Pak si nakrájím cibuli na plátky a osmahnu ji na trše sádla, tím potom polévám maso. Vynikající s bramborovým knedlíkem, ale dá se i houskový

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

GreenApple 14. 11. 2011, 9:42
Křížovku z Vlasty nebo z Blesku? :-D
marcelau 7. 11. 2011, 7:46
úchvatná podívaná (clamp) (clamp)
hafikpetra 7. 11. 2011, 7:46
@marcelau díky (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie