Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

ČESNEKOVÝ BŮČEK - recept mého taťky

0.0
ČESNEKOVÝ BŮČEK - recept mého taťky

Potřebné ingredience

...

Postup přípravy

NA VÝVAR: cibule; česnek; sůl; pepř mletý; kmín
- do vařícího vývaru vložit bůček ( já dávám tak bůček nakrájený na kostky tak cca 10 x 10)
- toto povařit 45 minut, ochutnat a vpřípadě přidat koření, kdyby tento vývar byl silný nebo pálivý stačí přidat trochu hořčice nebo rajský protlak.
- poté vytáhneme bůček a necháme vychladnout a potépotřeme rozetřeným česnekem se solí ( může být i česneková pasta)
- nechat v lednici 24 hodin a potom oválet v paprice sladká + pálivá ( 1:1), tuto směsí oplácáme maso a necháme 24 hodin v lednici
- druhý den zabalíme do alobalu!
- TÝDEN NECHÁME ODLEŽET A POTÉ KRÁJÍME NA PLÁTKY, JE TO MŇAMKA!!!!!!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie