(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
ČESNEKOVÝ BŮČEK - recept mého taťky
Potřebné ingredience
...
Postup přípravy
NA VÝVAR: cibule; česnek; sůl; pepř mletý; kmín
- do vařícího vývaru vložit bůček ( já dávám tak bůček nakrájený na kostky tak cca 10 x 10)
- toto povařit 45 minut, ochutnat a vpřípadě přidat koření, kdyby tento vývar byl silný nebo pálivý stačí přidat trochu hořčice nebo rajský protlak.
- poté vytáhneme bůček a necháme vychladnout a potépotřeme rozetřeným česnekem se solí ( může být i česneková pasta)
- nechat v lednici 24 hodin a potom oválet v paprice sladká + pálivá ( 1:1), tuto směsí oplácáme maso a necháme 24 hodin v lednici
- druhý den zabalíme do alobalu!
- TÝDEN NECHÁME ODLEŽET A POTÉ KRÁJÍME NA PLÁTKY, JE TO MŇAMKA!!!!!!!!!
- do vařícího vývaru vložit bůček ( já dávám tak bůček nakrájený na kostky tak cca 10 x 10)
- toto povařit 45 minut, ochutnat a vpřípadě přidat koření, kdyby tento vývar byl silný nebo pálivý stačí přidat trochu hořčice nebo rajský protlak.
- poté vytáhneme bůček a necháme vychladnout a potépotřeme rozetřeným česnekem se solí ( může být i česneková pasta)
- nechat v lednici 24 hodin a potom oválet v paprice sladká + pálivá ( 1:1), tuto směsí oplácáme maso a necháme 24 hodin v lednici
- druhý den zabalíme do alobalu!
- TÝDEN NECHÁME ODLEŽET A POTÉ KRÁJÍME NA PLÁTKY, JE TO MŇAMKA!!!!!!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé