(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
vepřová kýta po japonsku
Potřebné ingredience
vepřová kýta 750g, na naložení - vejce, vorchestrová omáčka, sojová omáčka, trocha oleje, sůl, pepř, kari koření
na druhý den - červená paprika, hlávkové zelí, zelený porek, cibule
Postup přípravy
masíčko si naložíme, a necháme přes noc v lednici.
Druhý den dáme na cibulku maso, mezitím si v konvici dáme vařit vodu, nakrouháme bílé zelí, to v míse zalejeme vařící vodou,a po pár minutá přidáme k masu a dusíme. Až bude zelí měkčí tak přidáme nakrájenou červenou papriku a přidáme. Ke konci ještě dáme nakrájený porek.
Vše ladí krásně barevně a je to úžasně jednoduchý a rychlý.
Druhý den dáme na cibulku maso, mezitím si v konvici dáme vařit vodu, nakrouháme bílé zelí, to v míse zalejeme vařící vodou,a po pár minutá přidáme k masu a dusíme. Až bude zelí měkčí tak přidáme nakrájenou červenou papriku a přidáme. Ke konci ještě dáme nakrájený porek.
Vše ladí krásně barevně a je to úžasně jednoduchý a rychlý.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ouhrabko
(upraveno)
19. 10. 2011, 11:34
Co je na téhle hrůze japonského?