(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Zapečené večky - rychlovka pro nečekanou návštěvu
Potřebné ingredience
tvrdý suchý salám (vysočina, turistický), měkký salám (gothaj, šunka..), tvrdý sýr, trochu kečupu, tatarky a hořčice, veka
Postup přípravy
Nakrájíme si veku a rozehřejeme troubu cca na 220 °C. Nastrouháme tvrdý salám, měkký salám a tvrdý sýr a promícháme s kečupem, tatrkou a hořčicí. Množství nechám na vás, někdo má rád hodně sýrové někdo ne. Konzistence směsi ani ne moc tuhá ani ne moc tekutá, prostě od oka. Poté směs promícháme, nandáme na nakrájené večky a dáme zapéct. Pokud možno podávat ještě teplé. Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Mischelll
(upraveno)
30. 11. 2011, 14:12
Tento recept taky dělám a je to opravdu výborné Luci, klid...tady se nikdy nezavděčíte všem
fortuna88
(upraveno)
2. 12. 2011, 18:33
@Mischelll
Děkuji za podporu Míšo
Ivušehanková
(upraveno)
10. 11. 2011, 14:06
je moc dobrééé
fortuna88
(upraveno)
15. 11. 2011, 11:40
@Ivušehanková
děkuji holky za zastání... mrzí mě, že tu někdo něco soudí aniž by to zkusil neříkám, že všechny musíme mít stejné chutě, ale ještě jsem se nesetkala s někým z okruhu rodiny, mých kamarádů a známých komu by to nechutnalo ale názor beru, pokud to někdo ochutná ale pokud ne a soudí to....
spanya
(upraveno)
2. 11. 2011, 12:50
výbornéééééééééééééé...dělám hodně často!!!!!
b.l.a.n.k.a.
(upraveno)
2. 11. 2011, 12:09
Tak my děláme z gumovějších rohlíků, jen kečup, šunku a sýr - tatarku bych nedala a hořčico bych se také bála zapékat. Zapečená tatarka na pokrmech je ale běžná. Manžel je kuchař a tvrdil mi nedávno na můj dotaz, že se to tak dělá běžně v restauračkách - obalí se maso v majolce (tatarce) a pak ve strouhance a jak si lidi pochvalují, že to křupe. Takže mě to divné už nepřijde.
marz
(upraveno)
2. 11. 2011, 12:05
tak tento recept znám-sice bez tatarky a hořčice,ale jinak můžu doporučit-fakt je to jedlý.Místo tatarky dávám vejce.A ještě něco-je tu recept,který je na špici popularity a zapíká se v něm právě tatarka-a všem vám to moc chutná,tak se zdržte hloupích komentářů
Česťa kuba
(upraveno)
1. 11. 2011, 13:07
není to zase někdo z okouna to je žblaf, u nás by to ani Piďa nežral
sima73
(upraveno)
3. 12. 2011, 21:37
@Česťa kuba
Vy si dejte žrát Piďovy co chcete a my si uděláme tuhle dobrotu paní fajnovko
fortuna88
(upraveno)
1. 11. 2011, 15:38
@Česťa kuba
Mrzí mě jen, že všichni odsuzujete co jste ještě ani nezkusily, ale vaše věc....
fortuna88
(upraveno)
1. 11. 2011, 12:51
Možná byste to dámy než to začnete hanit mohly vyzkoušet. Tento recept mám už od prababičky a je to výborná věc. Tatarky tam není tolik, aby z toho měl někdo střevní potíže a když tam dáte vajíčko je to úplně něco jiného - vysušené a hutné.
GreenApple
(upraveno)
31. 10. 2011, 22:06
Co takhle přidat místo tý hrozný trojkombinace jen vajíčko? Tohle by u nás nejdel ani pes.
Katfia
(upraveno)
28. 10. 2011, 16:37
pokud chcete tu necekanou navstevu rychle otravit svoji rychlovkou, pak je to tedy vynikajici recept. zapekat tatarskou omacku je teda "fakt husty"
sima73
(upraveno)
3. 12. 2011, 21:44
@Katfia
Katko byla už jste někdy v kuchyni??? No pokud jo, musela by jste vědět, že se tatarka normálně tepelně zpracovává.
sexy baby
(upraveno)
28. 11. 2011, 20:59
@Katfia
Asi víš prd o vaření.... Tatarka se užívá běžně při tepelné úpravě...je vidět že vaříš málo. A pokud nejsi spokojená,nechej si své hodnocení pro sebe -tohle mohou napsat jen ....