(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
nakládaný eidam
Potřebné ingredience
eidam 300g,2 cibule,5 stroužků česneku,máte li rádi olivy ,červenou papriku,skleničku papriček ...já použila balkánské feferony(pálí mírně :-)),olej,tymián,grilovací koření,bobkový list tak 3,pár kuliček nového koření a celého pepře Nálev:1/4 l vody,2dl octa,2 lžíce cukru,1/2lžičky soli
Postup přípravy
eidam na kostky,cibuli a česnek na plátky,papriku na nudličky...můžou být i hrubší
svaříme si vodu s octem cukrem,bobkovým listem ,novým koř,pepřem a solí...klidně ochutnejte a dochuťte dle svého,po stažení z plotýnky vsypeme do nálevu cibuli,česnek a papriku a necháme tak 10 minutek marinovat.
Pak scedíme...já si kapku láku nechala a přidala k sýru :-)
v misce smícháme kostky sýra,grilovací koření,tymián,,pokrájené olivky,feferonky jsem nechávala celé...a scezenou marinovanou zeleninku a zalijeme olejem....tak aby vše bylo ponořené
Je to moc dobré už po 2 dnech....příjde mi to míń těžké na žaludek než nakládaný hermelín. Recept není můj,ale je vyzkoušený i na těch nejzatvrzelejších pizácích!!!Kteří to přežili a kladně hodnotili :-))))))))
Tak třeba zachutná i vám....
Na fotu už je jen zbyteček
svaříme si vodu s octem cukrem,bobkovým listem ,novým koř,pepřem a solí...klidně ochutnejte a dochuťte dle svého,po stažení z plotýnky vsypeme do nálevu cibuli,česnek a papriku a necháme tak 10 minutek marinovat.
Pak scedíme...já si kapku láku nechala a přidala k sýru :-)
v misce smícháme kostky sýra,grilovací koření,tymián,,pokrájené olivky,feferonky jsem nechávala celé...a scezenou marinovanou zeleninku a zalijeme olejem....tak aby vše bylo ponořené
Je to moc dobré už po 2 dnech....příjde mi to míń těžké na žaludek než nakládaný hermelín. Recept není můj,ale je vyzkoušený i na těch nejzatvrzelejších pizácích!!!Kteří to přežili a kladně hodnotili :-))))))))
Tak třeba zachutná i vám....
Na fotu už je jen zbyteček
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé