(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
ZDRAVÝ BŮČEK
Potřebné ingredience
1kilo a půl bůčku, 250g křenu, 600g bílého jogurtu, sůl.
Postup přípravy
1kilo a půl bůčku bez kosti podélně po jamkách nakrájíme na pásy.Nastrouhaný křen vmícháme do bílého jogurtu. Pásy z bůčku osolíme a namažeme směsí z jogurtu a křenu. Zatočíme jako klobásu a dáme těsně vedle sebe do pekáčku, zbylý jogurt nalijeme na maso, dáme pomalu péci do trouby na 170 stupňů na 1 a 1/2 hodiny.Maso, je chutnější naložíme li jej do směsi den předem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
žabada
(upraveno)
22. 1. 2012, 8:39
luxusní chuť , návštěvě moooc chutnal
littlenail
(upraveno)
28. 12. 2011, 17:44
O svátcích jsem o chutnala u švagrové, je to naprosto vynikající , můžu jen doporučit. Daniela
Zezulci
(upraveno)
29. 10. 2011, 19:11
mám vyzkoušeno, výbornéééé Akorát příště budu nejprve péct přikryté,protože se mi ten jogurt začínal "přichytávat".Holky, nebojte se toho křenu,na velký kelímek jogurtu dejte celou skleničku(já dělala z koupeného)
100ml
(upraveno)
27. 10. 2011, 16:53
Vladko hned zitra skusim ,mame zitra prasatko ,tak bude v nedeli obed diky za inspiraci Jana
Kamila.B.
(upraveno)
27. 10. 2011, 14:41
tady to mají i s obrázky: http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/recepty-od-ctenaru/27173-recepty-od-ctenaru-bucek-zapeceny-s-jogurtem-a-krenem
ráša
(upraveno)
27. 10. 2011, 10:20
fotečka by nebyla a s čím se to jí a musí se to podlévat? Zní to zajímavě