Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

ZDRAVÝ BŮČEK

0.0
ZDRAVÝ BŮČEK

Potřebné ingredience

1kilo a půl bůčku, 250g křenu, 600g bílého jogurtu, sůl.

Postup přípravy

1kilo a půl bůčku bez kosti podélně po jamkách nakrájíme na pásy.Nastrouhaný křen vmícháme do bílého jogurtu. Pásy z bůčku osolíme a namažeme směsí z jogurtu a křenu. Zatočíme jako klobásu a dáme těsně vedle sebe do pekáčku, zbylý jogurt nalijeme na maso, dáme pomalu péci do trouby na 170 stupňů na 1 a 1/2 hodiny.Maso, je chutnější naložíme li jej do směsi den předem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

žabada 22. 1. 2012, 8:39
(Y) (Y) (Y) luxusní chuť , návštěvě moooc chutnal ^o)
littlenail 28. 12. 2011, 17:44
O svátcích jsem o chutnala u švagrové, je to naprosto vynikající |:o) |:o) |:o), můžu jen doporučit. Daniela
Zezulci 29. 10. 2011, 19:11
mám vyzkoušeno, výbornéééé (Y)Akorát příště budu nejprve péct přikryté,protože se mi ten jogurt začínal "přichytávat".Holky, nebojte se toho křenu,na velký kelímek jogurtu dejte celou skleničku(já dělala z koupeného) :-) :-) :-)
100ml 27. 10. 2011, 16:53
Vladko hned zitra skusim ,mame zitra prasatko ,tak bude v nedeli obed diky za inspiraci Jana (Y) (Y) (Y)
ráša 27. 10. 2011, 10:20
fotečka by nebyla a s čím se to jí a musí se to podlévat? Zní to zajímavě (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie