Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Tip na Silvestra - plněný hermelín

0.0
Tip na Silvestra - plněný hermelín

Potřebné ingredience

Uhrázlý hermelín Maxi nebo francouzský camembert, 2 lžíce másla, hrst vlašškých ořechů, 1-2 stroužky česneku, bílý mletý pepř, sůl, čerstvá rukola nebo medvědí česnek, pažitka, zelená část jarní cibulky.

Postup přípravy

Hermelín podélně rozrojíme a opatrně vydlabeme hmotu až skoro ke krajům. Pomleté ořechy vymícháme s máslem, vydlabanou hmotou z hermelínu, solí, pepřem, utřeným česnekem a zelenými natěmi najemno nasekanými. Vzniklou hmotou úhledně naplníme obě vydlabané půlky hermelínu, přitiskneme k sobě a zabalíme do alobalu nebo fólie. Necháme min. přes noc odpočinout v ledničce. Krájíme na trojúhelníčky a podáváme s červeným hroznovým vínem a čerstvou celozrnou bagetou a kvalitním vínem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lidare 30. 11. 2011, 14:47
(Y)určitě to vyzkouším,mám ráda sýry :-) (Y)
Jirrrka 23. 11. 2011, 15:42
Místo zelené natě přidávám červenou mletou papriku (ideální je uzená, ale ne vždy jí mám).Po rozkorojení je to moc pěkné na oko
lidpol 30. 11. 2011, 14:24
@Jirrrka Silvestr a různé sešlosti se blíží, takže vyzkouším s tou paprikou. Díky za tip. Lída (D)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie