Budapešťská pomazánka
Potřebné ingredience
Tvaroh, paprika nakládaná, smetana, sůl, sladká paprika nebo uzená paprika mletá, cibule, máslo, čerstvá petrželka
Postup přípravy
Připravíme si veškeré suroviny které budeme potřebovat.
Nejprve vyšleháme tvaroh s máslem. Másla stačí kousek.
Když máme vyšleháno přidáme trochu smetany, já měla domácí mléko to taky můžete nahradit.
Tvaroh je hladký a trochu řídký, ničemu nevadí. Jelikož až ji dáte do lednice mírně ztuhne.
Pak přidáme na jemno nakrájenou cibulku ( té taky moc nedávejte podle své chuti jak máte rádi cibulku), nakrájíme i nakládanou papriku, dávám proto že má jinou chuť a je do pomazánky lepší, nasekáme petrželku, přidáme sůl, trochu mleté sladké papriky kdo má rád může dát i uzenou mletou papriku a vše smícháme a je hotovo.
Podáváme s pečivem nebo chlebem, jak kdo má rád. Přeji dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé