Polévka z dýně a loupaného hrachu
Potřebné ingredience
225 g loupaného hrachu, 225 g dýně, 1,2 l vody, 25 g másla, 1 cibule najemno, 3 rajčata, loupaná a nakrájená, 1 čl estragonu, 1 čl čerstvého koriandru, 0,5 čl cumin (římský kmín, ne náš!!!), 1 kostka zeleninového vývaru (bio zeleninový nejlépe, je práškový, lépe se dávkuje a imho není nutný), práškové chili
Postup přípravy
namočit hrách přes noc, pak vařit 30 minut, v jiném hrnci zpěnit cibulku na másle, přidat dýni, rajčata, koriandr, estragon, cumin, bio zeleninový bujon, chili a přivést k varu a vlít k hrachu, vařit dalších 20 minut
Skvělá polévka - jídlo na chladné podzimní a zimní večery
Skvělá polévka - jídlo na chladné podzimní a zimní večery
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé