Zobrazit přihlášovací formulář

šálek kávy Gaviota

0.0
šálek kávy Gaviota

Potřebné ingredience

podšálek je z perníkového těsta, upečený na velkém talíři a pak potažený mléčným marcipánem, hmotnost 4,5kg

Postup přípravy

.

.

.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

(Gabriška) 10. 10. 2011, 8:01
Super (^) (clamp) (clamp) (clamp)A ty cukry.... (Y) (Y) (Y)
zdenka54 9. 10. 2011, 19:24
to je povedené dílo :-) (Y) (clamp) |:o) (F)
HHaannuullee 8. 10. 2011, 20:28
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (C) (C) (C) (C) (C)
Irena S. 8. 10. 2011, 19:57
Tak to je úplně úžasný dort!!!! Paráda (Y) (Y) (Y)
blanuse 8. 10. 2011, 19:26
je super (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie