Babiččiny řezy
Potřebné ingredience
**Na těsto** 250ml mléka 135g másla 350g pol. mouky 200g cukru 40g kakaa 1 Puding (Dr.Oetker) s vanilkovou příchutí 1 Kypřící prášek do pečiva (Dr.Oetker) 1 Vanilínový cukr (Dr.Oetker) 3 vejce 450-500g odkapaných, na kousky nakrájených kompotovaných broskví (šťávu si ponecháme) **Na krém** 2 Pudingy (Dr.Oetker) s vynilkovou příchutí 800 ml tekutiny (tj. šťáva z kompotu doplněná vodou) 4-5 PL cukru Želatina v plátcích Dr.Oetker (použijeme 4 plátky) 250-300g zakysané smetany **Na posypání** kakao
Postup přípravy
2.Z pudingového prášku, tekutiny a cukru uvaříme puding podle návodu na obalua zakryjeme folií.Namočíme želatinu podle návodu.Lehce vymečkanou želatinu vmícháme do horkého pudingu.Za občasného zamíchání necháme zchladnout.Přidáme zakysanou smetanu a promícháme.Krém stejnoměrně rozetřeme na moučník a odložíme asi na 2-3 hodiny do chladu.
3.Před servírováním posypeme přes sítko kakaem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé