(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
Buřtguláš.DĚKUJI RECEPTY.CZ

Potřebné ingredience
Točený salám 500 g Uzené maso 100 g Brambory 500 g Cibule velká 1 ks Sádlo () nebo rostlinný olej 2 lžíce Kmín 1 špetka Majoránka 1 špetka Červená paprika 2 lžíce Sůl 1 špetka
Postup přípravy
Oloupané brambory a uvařené uzené maso nakrájíme na kostičky, salám na kolečka. Na oleji v hrnci osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme červenou papriku a ostatní koření. Krátce promícháme, osolíme, přidáme nakrájené brambory a zalijeme asi do poloviny vodou. Brambory dusíme, dokud nezměknou. Několik brambor rozmačkáme vidličkou a pokrm případně podlijeme vodou. Přidáme nakrájený salám, uzené maso a ještě krátce povaříme. JÁ DALA JEŠTE ZELENOU PAPRIKU(2)
Podáváme s čerstvým chlebem nebo samotné.
Podáváme s čerstvým chlebem nebo samotné.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
esmeraldito
(upraveno)
20. 10. 2013, 11:40

nahlásit