(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Bezlepkový štrůdl
Potřebné ingredience
Na těsto-1 tvaroh,1 vejce,5 lžic moučkového cukru,10 lžic mléka,10 lžic oleje,1 prášek do pečiva, bezlepková mouka Jizerka. 1 žloutek,cukr,skořice,jablka
Postup přípravy
V míse smícháme tvaroh,vejce,mléko,olej,cukr a přidáme mouku(co pojme) s práškem do pečiva.Vypracujeme vláčné těsto,které rozdělíme na 3 díly,Vyválíme placku na kterou nandáme nastrouhaná jablka.posypema cukrem a skořicí a opatrně stočíme, přendáme na vymazaný plech.Potřeme rozšlehaným žloutkem a pozvola pečeme do řůžova.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Anulinenka
(upraveno)
23. 2. 2012, 19:07
Děkuji za receptík. Je moc dobrý. Jen jsem přidala malou vychytávku- špetku soli. Už moje babička ji přidávala do tvarohového těsta. S ní je přímo super. K válení a přenášení závinu používám silikonový vál. Těsto se nelepí a krásně přesune na plech. Recept všem doporučuji!!!!!!! Jana
PETRA V
(upraveno)
10. 11. 2011, 21:10
již dlouho se chystám na štrůdl padl my do oka váš receptík.Jen bych se chtěla zeptat jaký dáváte tvaroh v alobalu či ve vaničce díky
maroušek
(upraveno)
28. 11. 2011, 13:39
@PETRA V
ve vaničce