Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Dort Hrad / Zámek jednoduchý postup

0.0
Dort Hrad / Zámek jednoduchý postup

Potřebné ingredience

2x světlý korpus jeden cca 26cm v průměru a druhý může být menší, pudinkový krém, jedlý papír, možno i ovoce,zmrzlinové kornoutky, kulaté sušenky,cukr krystal,kokos, barvivo.

Postup přípravy

Jeden korpus jsem si rozřízla a naplnila krémem, dala jsem i ovoce,ale pro jistotu jen banány, aby to neklouzalo. Druhý korpus jsem zkrojila do menšího kruhu a také naplnila krémem a omazala. Nechala jsem zatuhnout v lednici. Kulaté sušenky jsem si stejným krémem spojila ve válec a opět dala zatuhnout. Jedlý papír(Hello Kitty z Alberta) jsem nastříhala na obdélníky jako cihličky,ale byla to piplačka, stačí proužky jako jsou na věžích. Hrubý cukr jsem obarvila barvou(gelovkou) a kornoutky potřela krémem a obalila v barevném cukru.
Na spodní korpus jsem posadila menší a vše omazala novou dávkou krému, připevnila jsem jedlý papír. Přidala jsem věžičky a pananeku. Svtělá místa jsem zasypala barevným kokosem, nakonec ještě svíčku a je to.
Pro spestření přidávám reakci zmlsanýho cukrářskýho dítěte pro který jsem dort dělala, moje dcera :"Cože mami, ta panenka není marcipánová, hm :-( ..."
Myslela jsem že to moje dítě bude rádo...ale ostatním se líbil !

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

hanys77 30. 9. 2011, 13:51
Taky moc pěkný dort a dobrý nápad s tím cukrem (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie