(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
HRUŠŤÁČEK(tak ho nazvala děvčata na MMB)HRUŠKOVÝ PUNČ
Potřebné ingredience
1l hruškového džusu,co nejvíce %,
koření na svařené víno,
2 a více dcl rumu nebo vodky podle chuti,
sklenku vína,
nakrájené kompotované hrušky na kousky,nebo jakékoliv jiné ovoce(mandarinky,lesní ovoce)
Postup přípravy
Do hrnce nalijeme hruškový džus,co nejvíce procentní,aby byl hustý.Na 1 litr džusu,přilijeme asi sklenku vína.Svaříme a přidáme na drobno nakrájené ovoce,koření na svařák a nalijeme deci rumu nebo vodky.Podle chuti můžeme udělat i 1:1.Navrch posyme trošku skořicí.O Vánocích jsem tam přihodila i zbytek rozinek naložených v rumu.Mňam...
Pokud se vám zdá moc sladký,můžeme naředit ovocným čajem nebo vodou.
Po zkušenostech kupuji džus 2l.
Pohodu a dobré popitíčko,přeje Zorka
Pokud se vám zdá moc sladký,můžeme naředit ovocným čajem nebo vodou.
Po zkušenostech kupuji džus 2l.
Pohodu a dobré popitíčko,přeje Zorka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
johnynka
(upraveno)
19. 10. 2016, 18:30
to vůbec nevypadá špatně
paja1232
(upraveno)
30. 3. 2009, 12:06
Dobrý den chtěla bych zkusit hruštáček ale víno nepiju tak nevím jestli by se víc hodilo bílý nebo červený.Udělám si se sousedkou dámský dýchánek.