(recept
si oblíbilo 91 návštěvníků)
Losos na Vánoce a kdykoliv v roce
Potřebné ingredience
chlazené steaky z lososa (bez kůže a kostí)
máslo
smetana
tymián
sůl
Postup přípravy
Lososa osolíme ze všech stran, posypeme tymiánem. Do zapékací nádoby dám lžíci másla (na 3 kousky masa), lososa, zalijeme smetanou (šlehačkou, nebo klidně i méně tučnou 12% smetanou).
Pečeme v troubě odkryté asi 15 minut. Nesmí se vysušit.
U nás ho milujeme všichni i 4. letá dcera. Je to lahodná chuť lososového masa, ničím nepřekořeněná.
Pečeme v troubě odkryté asi 15 minut. Nesmí se vysušit.
U nás ho milujeme všichni i 4. letá dcera. Je to lahodná chuť lososového masa, ničím nepřekořeněná.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
trojkolka
(upraveno)
25. 1. 2010, 16:53
děkuji za tip jdu to šoupnout do trouby, jen místo tymiánu dám kmín. tymián u nás na rybě neuspěl
Hanzy
(upraveno)
21. 1. 2010, 12:45
Tak sme právě dojedli a bylo to fakt vynikající doporučuji
Zrušený účet
(upraveno)
17. 1. 2010, 22:20
Dnes jsme měli k večeři,bylo to vynikající!!! Díky za tip na skvělé,zdravé a rychlé jídlo..Tip od nás:do pekáčku jsme nalili smetanový základ Profesional na vaření (od Kunín)a omáčka byla skutečně lahodná..
Mirkoslava
(upraveno)
15. 12. 2008, 15:17
Tak já zkusím na Vánoce ,smaženého papání již máme dost ,chce to změnu,jen nevím ,jakou přílohu,určitě brambůrky,jen nevím jak upravené,děkuji za tip ,Mirka.