(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Penne s fetou
Potřebné ingredience
Na 4 porce: 400 g těstovin penne, 200 g sýru Feta, 4 rajčata, 1-2 lžíce olivového oleje (nebo 1 lžíce bazalkového pesta), 1-2 lžíce sekaných kapary (nebo oliv), naklíčené fazolky mungo, hrst čerstvé bazalky, sůl a pepř na dochucení
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu.
Fetu dáme do misky a vidličkou rozmačkáme, přidáme olivový olej (nebo pesto), na kostičky nakrájená rajčata, kapary, mungo a nasekanou bazalku. Dle chuti osolíme, opepříme a vše spojíme vidličkou.
Uvařené těstoviny scedíme a promícháme s připravenou směsí.
Výborné jako lehký oběd nebo večeře!
DOBROU CHUŤ!
Fetu dáme do misky a vidličkou rozmačkáme, přidáme olivový olej (nebo pesto), na kostičky nakrájená rajčata, kapary, mungo a nasekanou bazalku. Dle chuti osolíme, opepříme a vše spojíme vidličkou.
Uvařené těstoviny scedíme a promícháme s připravenou směsí.
Výborné jako lehký oběd nebo večeře!
DOBROU CHUŤ!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kalimera
(upraveno)
19. 9. 2011, 14:12
Feta, co dodat ..... , miluju ji. Letos jsme si kupovali v Řecku domácí na váhu .
alfleila
(upraveno)
19. 9. 2011, 17:13
@kalimera
tak té řecké se určitě ta naše nevyrovná!! A za jak dlouho zmizela?
kalimera
(upraveno)
19. 9. 2011, 19:13
@alfleila
Kupovali jsme ji každý den .
alfleila
(upraveno)
19. 9. 2011, 21:54
@kalimera
Ale tak když už tam člověk je, tak proč si ji nedopřát. Já jsem taky jedla lilek celý náš pobyt
marcelau
(upraveno)
17. 9. 2011, 18:03
to musí být dobrůtka
alfleila
(upraveno)
17. 9. 2011, 19:41
@marcelau
velkááá