(recept
si oblíbilo 26 návštěvníků)
Jogurtový koláč s borůvkami-rychlý a výborný!!!
Potřebné ingredience
těsto-1 kelímek bílého jogurtu,2 vajíčka,2 lžíce oleje,2 kelímky pol.mouky,1 pr.do peč.1 kelímek mouč.cukru. žmolenka-máslo,cukr,mouka
Postup přípravy
Umícháme jogurt s vajíčky,přidáme 2 lžíce oleje,mouku,prášek do pečiva a cukr.Na vymazaný a vys.plech dáme těsto,na něj jakékoli ovoce a žmolenku.
Je to rychlovka a je moooc dobrý,něco mezi piškotem a kynutým koláčem...doporučuji:-)
Je to rychlovka a je moooc dobrý,něco mezi piškotem a kynutým koláčem...doporučuji:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
25. 8. 2013, 15:40
Věra00
(upraveno)
25. 8. 2013, 15:15
Opravdu vynikající koláč, náš oblíbený, peču opakovaně, návštěvy chválí a odchází s opsaným receptem. Děkuji.
Ksukol
(upraveno)
19. 2. 2012, 16:14
Gábinko je výbornej, dělala jsem ho z dvojitý dávky-mám velký plech.Borůvky už nemáme, pekla jsem s rybízem a všem moc chutná.Moc děkuju!Pěkný den!Petra
peky2
(upraveno)
15. 5. 2012, 13:55
@Ksukol
Petruš,jsem ráda že chutnalo
aknalb6677
(upraveno)
12. 11. 2011, 15:14
helička
(upraveno)
2. 10. 2011, 0:09
Dnes jsem ho dělala, ale s jahodama a lesní směsí. Je úžasný, rychlý, dobroučký. a hlavně vhodný i pro nepekařky jako já
peky2
(upraveno)
3. 10. 2011, 13:48
@helička
Helenko,to jsem moc ráda,že měl takový úspěch
Surkalovci
(upraveno)
12. 9. 2011, 14:35
Mohu se zeptat, jak velký jogurt a jak přesně se dělá žmolenka? Děkuji
peky2
(upraveno)
12. 9. 2011, 16:41
@Surkalovci
Martí normálně malý kelímek jogurtu....žmolenku dělám podle oka tak aby vznikly hrudky..
Surkalovci
(upraveno)
14. 9. 2011, 14:18
@peky2
Tak výborný moc jsme si pochutnali
peky2
(upraveno)
19. 9. 2011, 20:24
@Surkalovci
Martí,to mám radost,že vám chutnalo
Surkalovci
(upraveno)
13. 9. 2011, 13:38
@peky2
Ještě se chci prosím zeptat - při kolika stupních a jak dlouho se peče. Děkuji
Surkalovci
(upraveno)
12. 9. 2011, 20:23
@peky2
Jooo jako drobenku? Děkuji, hned zítra vyzkouším