(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
Domací jogurtová zmrzlina
Potřebné ingredience
280g jahod+4 hrsti navíc,1kg hustého bílého jogurtu,400g salka,4hrsti ostružin
Postup přípravy
Jahody rozmixujeme tyčovým mixerem do pyré.Jogurt vyklopte do cedníku vyložený utěrkou a nechte jej 2 hodiny odkapat.Pak ho smíchejte ze salkem a rozdělte na dvě poloviny.Jednu smíchejte s pyré a do druhe opatrně vmíchejte jahody navíc a ostružiny,aby ovoce neobarvilo základ.Čast s kousky ovoce vlijte do nádoby a uhladte a pote vlijte druhou čast s pyré.Dejte do mrazáku zmrazit.
Ovoce mužete dát samozdřejmě jakekoliv ja jsem měla doma jahody a ostružiny.
Inspirace s časopisu Albert.
Ovoce mužete dát samozdřejmě jakekoliv ja jsem měla doma jahody a ostružiny.
Inspirace s časopisu Albert.
xx
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Strepitula
(upraveno)
6. 2. 2013, 14:39