(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Hovězí polévka s knedlíčky z droždí a hermelínu
Potřebné ingredience
Hovězí žebro na polévku,5 kuliček pepře,3 kuličky nov.koření ,sůl,cibule,zelenina do polévky (mraženou nebo čerstvou-jakou máme),petrželka Na knedlíčky:1 lžička másla,1 kostička droždí,1 vejce,1 plísńový sýr,3 str.česneku,1/2 lžičky papriky,strouhanku dle potřeby.
Postup přípravy
Z hovězího masa a koření si uvaříme vývar-scedíme ,přidáme 1/2 sáčku mražené polévkové zeleniny,maso obereme a též vložíme do polévky,zavaříme knedlíčky-dochutíme a přidáme sekanou petželku.
Knedlíčky.na másle si rozpusíme kostičku droždí,zaprášíme paprikou a necháme vychladnout-pak vmícháme vejce,jemně strouhaný plísňový sýr,nasekaný česnek a zahustíme strouhankou.Z těstíčka vykrajujeme knedlíčky a zavaříme do poévky.PZ recept jsem objevila v časopise -knedlíčky jsou výborné-je to zase změna.
Knedlíčky.na másle si rozpusíme kostičku droždí,zaprášíme paprikou a necháme vychladnout-pak vmícháme vejce,jemně strouhaný plísňový sýr,nasekaný česnek a zahustíme strouhankou.Z těstíčka vykrajujeme knedlíčky a zavaříme do poévky.PZ recept jsem objevila v časopise -knedlíčky jsou výborné-je to zase změna.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé