(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
STRACCIATELLOVÁ BÁBOVKA
Potřebné ingredience
400 g polohrubé mouky, 250 g cukru krupice, 100 g čokolády na vaření, 300 ml ochucené perlivé limonády, 3 vejce, 1 prášek do pečiva, 10 lžic oleje
Postup přípravy
Olej, žloutky, cukr a limonádu ušleháme do pěny. Přidáme tuhý sníh z bílků a mouku s práškem do pečiva. Vše zlehka promícháme a přidáme nahrubo nastrouhanou čokoládu. Těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané bábovkové formy a pečeme asi 50 minut při 160°C.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Lidulinda
(upraveno)
7. 10. 2006, 18:33
Já ji dnes také udělala a i když jsem měla zprvu tak trochu nedůvěru k té perlivé limonádě, je fakt super Mňamnička, po který se okamžitě zapráší
andílek pavla
(upraveno)
21. 7. 2006, 19:51
Tak jsem to dneska riskla s jakousi poděbradkou. Napřed potvora nechtěla naskočit, ale nakonec naskočila. Zrovna jsem ji zakrojila a je to ňamina. A pro mě dobrý tip jak zlikvidovat ještě vánoční čokoládové figurky
super-ponožky
(upraveno)
20. 7. 2006, 19:15
Dala jsem lift a ikdyž se mi vůbec nedařilo, do bílku se mi míchal žloutek, cukr jsem jen odhadla, čokoláda nešla strouhat tak jsem jí krájela nožem, nakonec jsem zjistila, že mám nízkou formu, tak jsem půlku dala do obyčejné misky, prostě hrůza Ale výsledek je to super recept rychlovka a chuť výýýýýborná dávám 1
andílek pavla
(upraveno)
20. 7. 2006, 10:06
Jé to vypadá zajímavě. Jakou tu sodovku? Klasickou třeba hanáckou nebo spíš nějakou tu žlutou brču (jak by to nazval manža)??