(recept
si oblíbilo 41 návštěvníků)
tvarohovy krem i pod falesny marcipan
Potřebné ingredience
1/2mleka,2pudinky,1maslo, 1/2 vanickoveho tvarohu ja mela nizkotucny, cukr dle chuti
Postup přípravy
uvarila jsem pudinky s mlekem a nechala vychladit
predala jsem do misky a pridala maslo a vyslehala
pridala jsem tvaroh a slehala dal
nakonec jsem dala cukr a take chvilku slehala
hotovej krem jsem dala vychladit do lednice
pod potahovku jsem dala malickou fakt malickou vrstvu,dort lezi v lednici u tchynky, prezilo to i cestu pres mesto v teplu a marcipan stale drzi tuhost jak ma po nejakych 16hodinach
davam to sem pro holky kteri stejne jako ja kouli ockama pri predstave ze by meli delat mantinely kdyz chteji tvarohovej krem, takhle to bohate staci :-)
predala jsem do misky a pridala maslo a vyslehala
pridala jsem tvaroh a slehala dal
nakonec jsem dala cukr a take chvilku slehala
hotovej krem jsem dala vychladit do lednice
pod potahovku jsem dala malickou fakt malickou vrstvu,dort lezi v lednici u tchynky, prezilo to i cestu pres mesto v teplu a marcipan stale drzi tuhost jak ma po nejakych 16hodinach
davam to sem pro holky kteri stejne jako ja kouli ockama pri predstave ze by meli delat mantinely kdyz chteji tvarohovej krem, takhle to bohate staci :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
11Vev11
(upraveno)
26. 2. 2013, 21:08
zdravím já mám v plánu odzkoušet jen se pozeptám jakou to má tuhost když je to v lednici dá se s tím pracovat tak jak s klasiským máslovým krémem třeba... děkuji
Verusle
(upraveno)
22. 6. 2012, 18:07
dneska ho vyzkouším tak uvidíme
ZuTab
(upraveno)
24. 9. 2011, 17:02
Jaký jste použila marcipán - pravý nebo falešný mléčný? Mě se vždycky ten falešný roztekl - a to tedy dost
IRIS128
(upraveno)
5. 1. 2012, 13:46
@ZuTab
pouzivam falesny susene mleko, salko, med ale nahoru a okolo davam fakt jen minimum kremu jinak to tece i u masloveho
IRIS128
(upraveno)
8. 9. 2011, 13:10
ozkousel uz nekdo, co na nej rikate?