(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Boršč
Potřebné ingredience
1 červená řepa, 1kg brambor, 1 zelí, 1/2kg vepřového masa, červené fazole, 4 nové koření, 4 bobkový list, 4ks mrkve, 1 rajský protlak, sůl, cukr, ocet
Postup přípravy
Do vody dáme vařit: Maso, řepu, zelí, bobkový list, nové koření.Když jsou suroviny napolo měkké přidáme brambory a vaříme až jsou měkké, přidáme fazole.Na pánev dáme máslo, na kterém povaříme nastrouhanou mrkev a rajč.protlak zředěný vývarem z boršče.Směs přidáme do boršče - povaříme, dochutíme solí, cukrem, octem,.....
Dobrou chuť :0)
Dobrou chuť :0)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé