(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Výborný broskvový džus!!!
Potřebné ingredience
Broskve,cukr,kyselina citronová
Postup přípravy
Broskve omejeme a vypeckujeme.S trochou vody je rozmixujeme co to jde a propasírujeme přes cedník.
Poté svaříme s cukrem a kys. citronovou- 180g cukru a 4g kyseliny na litr tekutiny.
Pak jsem je jen zavíčkovala a otočila. nevím jestli by se to nemělo ještě klasicky zavařit,ale je to tak výborné,že u nás těch 5 litrů za den vysublimovalo:-)
Poté svaříme s cukrem a kys. citronovou- 180g cukru a 4g kyseliny na litr tekutiny.
Pak jsem je jen zavíčkovala a otočila. nevím jestli by se to nemělo ještě klasicky zavařit,ale je to tak výborné,že u nás těch 5 litrů za den vysublimovalo:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
P.A.V.L.A
(upraveno)
28. 11. 2015, 22:39
MajkaKi
(upraveno)
28. 11. 2015, 19:08
tak ted jsem nasla posledni sklenici v lednici.Vydrzel 4 mesice. ohrala jsem ho spolu s novym mangovym rumem a je moc dobry vanocni punc
iva1170
(upraveno)
12. 8. 2011, 7:16
No já tomu rozumím tak,že broskve rozmixovat a pak asi odměřit kolik toho je litrů a podle toho se přidá cukr a kyselina.
Kamis1
(upraveno)
12. 8. 2011, 5:27
Kolik těch broskví?
marge
(upraveno)
15. 8. 2011, 18:02
@Kamis1
To máte jedno-kolik máte,tolik rozmixujte a až to přecedíte,tak to naměříte,kolik je to litrů a podle toho nadávkujete přísady
zdenka54
(upraveno)
11. 8. 2011, 23:47
Tak to bych určitě zkusila,broskví máme,až už to nikdo nechce jíst ale kdybych tak věděla kolik jich tam dát na těch pět litrů
marge
(upraveno)
15. 8. 2011, 18:01
@zdenka54
Ono to asi záleží jak jsou vodnaté. Já měla velký hrnec broskví a bylo z toho třičtvrtě hrnce džusu.