ZAPEČENÉ BRAMBORY S HOUBAMI, ŠPENÁTEM A ŠUNKOU
Potřebné ingredience
MÁSLO, BRAMBORY,LISTOVÝ ŠPENÁT(MRAŽENÝ), ČERSTVÉ NEBO MRAŽENÉ HOUBY, KUŘ.ŠUNKA, SMETANA, SÝR(EIDAM),ČESNEKOVÁ PASTA, KMÍN, PEPŘ,KARI, PAPRIKA
Postup přípravy
UVAŘÍME BRAMBORY VE SLUPCE DO POLOMĚKKA, MEZITÍM PODUSÍME HOUBY S TROCHOU KMÍNU A NA MÁSLE CHVILKU PODUSÍME LISTOVÝ ŠPENÁT. VYCHLADLÉ BRAMBORY OLOUPEME A NAKRAJÍME NA KOUSKY, VYMAŽEME PEKÁČEK MÁSLEM, DÁME BRAMBORY, ŠPENÁT, HOUBY A NAKRÁJENOU ŠUNKU, PROMÍCHÁME A ZALIJEME SLADKOU SMETANOU DO KTERÉ JSME PŘIDALI KOŘENÍ, TROCHU ČESNEKOVÉ PASTY A NASTROUHANÝ SÝR, DÁME ZAPÉCT
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé