Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 72 návštěvníků)

Zapečené maso s hořčicí-DĚKUJI-BILKOVAI (Iveta Bílková)

0.0
Zapečené maso s hořčicí-DĚKUJI-BILKOVAI (Iveta Bílková)

Potřebné ingredience

Suroviny: 600 g vepřové kýty nebo kotlety, 750 g brambor, 200 ml kysané smetany, 200 ml mléka, 1 velká lžíce Dijonské hořčice, 3 malé lžičky obyčejné hořčice, sůl, mletý pepř, cibule, hladká mouka, olej, uzený sýr plátkový

Postup přípravy

Postup
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, opepříme, osolíme a obalíme v mouce. Cibuli si nakrájíme na půlměsíčky. Smetanu smícháme s mlékem a oběma hořčicemi. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka.

Maso osmahneme na pánvi, aby se zatáhlo a vyjmeme. Do výpeku dáme krátce osmahnout cibuli. Tu vložíme do zapékací misky, na to maso, brambory a zalijeme směsí z hořčice, smetany a mléka. Až bude vše hotové a trouba vyplá, tak na to rozprostřeme plátky uzeného sýra a necháme samovolně roztavit.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

RIBICKA 22. 2. 2012, 18:22
Zítra budu dělat, jen teda použiju vykoštěná kuřecí stehna
Olinka 80 3. 10. 2011, 20:09
Dneska jsem dělala,je to hodně dobrý.Ukládám do oblíbených.Ola
vlasticka01 25. 7. 2011, 21:57
:-) :-) :-) (clamp) (clamp)
Vera N 25. 7. 2011, 8:01
(Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie