Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Bazalkové kuře

0.0
Bazalkové kuře

Potřebné ingredience

Kuře nebo jeho části (prsíčka, stehna - nejlépe), šlehačka, bazalka, sůl, rýže nebo těstoviny jako příloha.

Postup přípravy

Do pekáčku s pokličkou (lze nahradit alobalem) dáme osolené porce kuřete, štědře zasypeme bazalkou a zalijeme šlehačkou. Dáme do trouby a pečeme cca 2 hodiny na 175 - 200 stupňů (peču zespoda i svrchu). Půl hodiny před dopečením dáme vařit rýži (nebo 10 min. před dopečením těstoviny). Ačkoli jsme si toho celé dopoledne nevšimly, je to super obídek - masíčko se rozsýpá, na přílohu dáme výpeček a manžel i děti si šmakují!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 24. 11. 2013, 9:52
(Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie