(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
HORKÉ MALINY
Potřebné ingredience
hrneček čerstvých malin (v zimním období používám i mražené samozřejmě ze své zahrádky), 20g másla, cukr dle chuti.
Postup přípravy
Nechám si rozpustit v kastrůlku máslo na něj přidám čerstvé nebo zmražené maliny a pomalinku je nechám podusit, aby krásně pustily šťávičku a z malin se stala takové pyré. Poté přidám cukr, dle chuti, hodně také záleží na malinách, když mají hodně sluníčka jsou sladší. A ještě horké podávám se zmrzlinou nebo na palačinky, mám vyzkoušeno i na tvarohové knedlíky. Úžasné, prostě slast. Vyzkoušejte, uvidíte, že si pochutnáte.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ivones
(upraveno)
4. 7. 2012, 17:02
Výborné
kvítko71
(upraveno)
31. 7. 2012, 13:26
@ivones
jsem ráda, že Vám chutnaly