Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Slaný dort barevné srdce

0.0
Slaný dort barevné srdce

Potřebné ingredience

toustový chléb, 5 druhů pomazánek, salámy a sýry dle chuti

Postup přípravy

4 vrstvy toustového chleba prokládané pomazánkami a sýrem, šunkovým salámem, kyselou okurkou. Celý dort potřít pomazánkou a pak překrýt vyváleným obarveným sýrem :) Inspirace na mmb.

Po vyklopení z formy (přez noc uležený v lednici).

potažení sýrem

Finální podoba

Průřez

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Dasha1 14. 8. 2011, 23:30
Nádherný!!! Můžu se zeptat, jak se obarvuje sýr? Ale prosím postup pro "talenta" :-$ Za týden chci udělat miláčkovi... Děkuji
Ladka235 15. 8. 2011, 21:23
@Dasha1 dala jsem syr do igelitoveho sacku- zavazat na uzel a do horke ( skoro vrouci ) vody, kdyz syr zmeknul tak sem otevrela sacek nasypala cely pytlik barviva a zacala prodelavat, aby se dostal vsude, problem byl, ze syr byl opravdu velice horky a tak jsem si vzala pracovni rukavice, ktere napalili ale urco bude stacit uterka (zip). No a pak obarveny syr znovu zauzlovat v sacku a dat jeste prohrat, aby pak sel dobre vyvalet (Y). Mela jsem z toho hruzu, ale slo to v pohode a kdyz se mi nepovedlo hladce to vyvalet napoprve, tak sem ho hodila zpet do sacku a znovu nahřála (hello). Tak at se Vam podari (^)
Ladka235 1. 8. 2011, 16:19
Tak sýru jsem koupila 400g, nepřebývá nic, protože jsem to po natažení ořezala, takže sýru bylo ještě trochu navíc. Vznikli mi tam dvě holá místa, kde jsem dávala záplaty, aby byl sýr ještě tvarovací, pomohl mi fén (zip) Každopádně jsem byla sama překvapena, jak krásne se podařilo to srdce vyhladit :-$
admarole 29. 7. 2011, 14:11
Krásný,můžu se zeptat,kolik sýru jste na to vyválení potřebovala a jak se vám podařilo že vám nikde nic nepřebývý?Přece jenom je to nepravidelný tvar :-) Maki (^) (^) (^)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie