(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Krkovička vesnického flamendra-mooc děkuji maris
Potřebné ingredience
Suroviny: 4 pátky krkovičky 1 velká červená paprika 2 cibule 4 stroužky česneku lišky - cca dvě hrsti 1 pikantní klobása 3 lžíce kvalitního kečupu ostřejší kořenící směs, např grilovací olej 1 lžíce másla sůl
Postup přípravy
Postup
Plátky masa mírně naklepeme, na krajích nařízneme, posypeme kořenící směsí a necháme hodinu odpočinout. Na pánvi rozehřejem olej, maso zprudka opečeme, přidáme na proužky nakrájenou papriku, cibuli a česnek, kolečka klobásy, orestujeme, dáme kečup, mírně podlijeme a dusíme doměkka. Na závěr vmícháme jemně natrhané lístky bazalky a případně dochutíme solí.
Lišky očistíme, osolíme a podusíme je na másle doměkka. Protože lišky pouští celkem málo vody, trochu je můžeme podlít aby se nespálily. Dusíme je cca 15-20 minut.
Hotové lišky rozdělíme přímo na talíře na jednotlivé porce masa.
Podáváme s bramborem nebo s chlebem.
Plátky masa mírně naklepeme, na krajích nařízneme, posypeme kořenící směsí a necháme hodinu odpočinout. Na pánvi rozehřejem olej, maso zprudka opečeme, přidáme na proužky nakrájenou papriku, cibuli a česnek, kolečka klobásy, orestujeme, dáme kečup, mírně podlijeme a dusíme doměkka. Na závěr vmícháme jemně natrhané lístky bazalky a případně dochutíme solí.
Lišky očistíme, osolíme a podusíme je na másle doměkka. Protože lišky pouští celkem málo vody, trochu je můžeme podlít aby se nespálily. Dusíme je cca 15-20 minut.
Hotové lišky rozdělíme přímo na talíře na jednotlivé porce masa.
Podáváme s bramborem nebo s chlebem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé